Visita Cultural Catalina Benito 19 de desembre

El pròxim 19 de desembre, Catalina Benito ens portarà de Visita Cultural per València una vegada més. En esta ocasió podrem gaudir de la Pintura i escultura en el S.XIX i el S.XX en el Museu de Belles Arts de València. Paisatges, retrats i escultures dels S.XIX i XX són, en esta ocasió, els temes triats per a esta meravellosa Visita Cultural. Podeu inscriure-us en Secretaria de’Aules L’Eixample. Us esperem.

Llegeix més

Conferència de Joan Costa 25 d’Octubre 2023

El dimecres 25 d’Octubre vam tindre a Aules L’Eixample una extraordinària Conferència a càrrec de Joan Costa. L’alumnat que va participar d’esta enriquidora Conferència va poder gaudir dels coneixements aportats per Joan Costa sobre l’Evolució històrica de l’Obra de Sorolla. Des d’Aules L’Eixample us animem a participar d’estes activitats complementàries que tan bons moments ens proporcionen.

Llegeix més

Vista Cultural Catalina Benito 26 d’Octubre 2023

El passat dia 26 d’Octubre, dijous, els alumnes d’Aules L’Eixample van iniciar el cicle de Visites Culturals que venim desenvolupant a Aules L’Eixample a càrrec de Catalina Benito. En esta ocasió van visitar el Museu de la Ciutat, que no sols és un interessant exemple d’arquitectura senyorial valenciana sinó que disposa de diferents sales on s’exposen col·leccions de caràcter històric, artístic, arqueològic i etnogràfic. La Visita amb Catalina va girar entorn de la temàtica «La Ciutat dels artistes, Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i la Indústria de València”. Com sempre succeeix amb esta activitat, l’alumnat la va gaudir molt.

Llegeix més

Visita per València 18 de maig 2023

El passat dia 18 de maig un grup d’alumnes d’Aules L’Eixample van poder gaudir d’una nova Visita per la ciutat de València oferida per Catalina Benito. En aquesta ocasió l’activitat cultural es va centrar en el Museu Marià que tenim a la ciutat de València. Aquest museu alberga mes de 400 obres d’art entorn de la Verge dels Desemparats. Les visites guiades de Catalina Benito per la ciutat sempre són una font d’enriquiment.

Llegeix més

Visita per València Catalina Benito. 20 d’Abril 2023

El passat 20 d’abril un grup d’alumnes van visitar l’Exposició “Orígens de Sorolla” de la mà de Catalina Benito. Com en les altres visites que Catalina Benito proposa, van poder gaudir de la fabulosa Exposició sobre el nostre aclamat i internacional pintor Joaquín Sorolla. Sempre és un plaer aprendre nous sabers de la mà de Catalina Benito.

Llegeix més

Visita cultural

El passat 26 de gener un grup d’alumnes d’Aules 3ª Edat València L’Eixample van gaudir d’una altra fabulosa visita per València al costat de Catalina Benito. En aquesta ocasió, Catalina Benito els va mostrar la Ruta del Modernisme valencià. La capital del Túria conserva valuosos exemples d’aquest estil artístic de finals del segle XIX i inicis del segle XX. València és una de les seus d’aquest moviment avantguardista de finals del segle XIX. La ciutat compta amb edificis que són vertaderes joies artístiques.

Llegeix més