Exposiciò de pintura FEVATED

El pròxim 16 d’Abril a les 12.00 hores tindrà lloc a la Sala d’exposicions del Centre Social El Grau. la inauguració de l’exposició de l’obres presentades al X Concurs de pintura de la FEVATED. El tema d’esta exposició és “Els majors i el seu dia a dia”.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art 21 febrer

Ahir, dimecres 21 de febrer un nodrit grup d’alumnes/as d’Aules L’Eixample van gaudir del Taller d’Art impartit per Catalina Benito. Catalina va fer un recorregut per una sèrie de biblioteques emblemàtiques que tenim a València i que són espais plens de cultura. Com sempre l’alumnat va poder gaudir d’este fabulós Taller que amb tanta manyaga conduïx Catalina Benito.

Llegeix més

Cicle Cinema el MuVIM. “Gattaca”19 febrer 2024

Ahir, 19 de febrer, 160 persones van poder gaudir d’una fabulosa sessió de cinema en el MuVIM on es va projectar la pel·lícula Gattaca. Després del visionat de la pel·lícula, les persones assistents van participar de la posterior reflexió que els professors Javier Bendicho i Prudencio Castella van dur a terme. Este XVI Cicle de Cinema gira entorn de les conseqüències de viure i conviure en el món que hem construït entre totes les persones. Les relacions socials, les soledats, els conflictes i la intel·ligència artificial són els diferents temes que s’estan abordant este curs.

Llegeix més

Visita per València 25 de gener

El passat dia 25 de gener un bell grup d’alumnes d’Aules L’Eixample van poder gaudir una vegada més de les meravelloses visites turístiques que Catalina Benito dissenya per València. Sempre és un plaer per als sentits viatjar per la nostra preciosa ciutat de la mà de Catalina Benito mentre compartim moments tan enriquidors.

Llegeix més

Cicle de cinema el MuVIM. “Sorry we missed you”. 15 de gener 2024

La sessió d’ahir, 15 de gener, del Cicle de cinema «el MuVIM i les persones majors» va ser tot un èxit d’assistència. Van acudir més de 130 persones. El professor encarregat de conduir el debat va ser Ángel San Martín. La pròxima projecció serà la pel·lícula Gattaca el dia 19 de febrer. Us animem a participar d’esta extraordinària activitat tan participativa.

Llegeix més

Visita Cultural Catalina Benito 19 de desembre

El pròxim 19 de desembre, Catalina Benito ens portarà de Visita Cultural per València una vegada més. En esta ocasió podrem gaudir de la Pintura i escultura en el S.XIX i el S.XX en el Museu de Belles Arts de València. Paisatges, retrats i escultures dels S.XIX i XX són, en esta ocasió, els temes triats per a esta meravellosa Visita Cultural. Podeu inscriure-us en Secretaria de’Aules L’Eixample. Us esperem.

Llegeix més

Conferència de Joan Costa 25 d’Octubre 2023

El dimecres 25 d’Octubre vam tindre a Aules L’Eixample una extraordinària Conferència a càrrec de Joan Costa. L’alumnat que va participar d’esta enriquidora Conferència va poder gaudir dels coneixements aportats per Joan Costa sobre l’Evolució històrica de l’Obra de Sorolla. Des d’Aules L’Eixample us animem a participar d’estes activitats complementàries que tan bons moments ens proporcionen.

Llegeix més

Vista Cultural Catalina Benito 26 d’Octubre 2023

El passat dia 26 d’Octubre, dijous, els alumnes d’Aules L’Eixample van iniciar el cicle de Visites Culturals que venim desenvolupant a Aules L’Eixample a càrrec de Catalina Benito. En esta ocasió van visitar el Museu de la Ciutat, que no sols és un interessant exemple d’arquitectura senyorial valenciana sinó que disposa de diferents sales on s’exposen col·leccions de caràcter històric, artístic, arqueològic i etnogràfic. La Visita amb Catalina va girar entorn de la temàtica «La Ciutat dels artistes, Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i la Indústria de València”. Com sempre succeeix amb esta activitat, l’alumnat la va gaudir molt.

Llegeix més