Visita per València 18 de maig 2023

El passat dia 18 de maig un grup d’alumnes d’Aules L’Eixample van poder gaudir d’una nova Visita per la ciutat de València oferida per Catalina Benito. En aquesta ocasió l’activitat cultural es va centrar en el Museu Marià que tenim a la ciutat de València. Aquest museu alberga mes de 400 obres d’art entorn de la Verge dels Desemparats. Les visites guiades de Catalina Benito per la ciutat sempre són una font d’enriquiment.

Llegeix més

Visita per València Catalina Benito. 20 d’Abril 2023

El passat 20 d’abril un grup d’alumnes van visitar l’Exposició “Orígens de Sorolla” de la mà de Catalina Benito. Com en les altres visites que Catalina Benito proposa, van poder gaudir de la fabulosa Exposició sobre el nostre aclamat i internacional pintor Joaquín Sorolla. Sempre és un plaer aprendre nous sabers de la mà de Catalina Benito.

Llegeix més

Visita cultural

El passat 26 de gener un grup d’alumnes d’Aules 3ª Edat València L’Eixample van gaudir d’una altra fabulosa visita per València al costat de Catalina Benito. En aquesta ocasió, Catalina Benito els va mostrar la Ruta del Modernisme valencià. La capital del Túria conserva valuosos exemples d’aquest estil artístic de finals del segle XIX i inicis del segle XX. València és una de les seus d’aquest moviment avantguardista de finals del segle XIX. La ciutat compta amb edificis que són vertaderes joies artístiques.

Llegeix més

Visites Culturals

Des de l’inici d’aquest curs ja hem pogut gaudir de dues visites culturals, de la mà de Catalina Benito. Una d’elles va ser el passat 27 d’octubre, vam visitar el Museu de ceràmica de València, situat en el Palau del Marqués de dues aigües.Així mateix, el passat 10 de novembre vam visitar l’Exposició de Mariano Benlliure, inaugurada el 9 de setembre com a Homenatge pel 75 aniversari de la seua mort.

Llegeix més

Visita Exposició Berlanguiano

El passat 6 d’abril els alumnes que havien assistit al cicle de cinema sobre Berlanga, van poder visitar la “Exposició Berlanguiano” en Bombasgens. La visita a l’Exposició es va completar amb una visita al Refugi de la Guerra Civil.

Llegeix més