XVI Cicle de cinema El MuVIM.

Ha finalitzat el XVI Cicle de Cinema El MuVIM i les persones majors. Hem comptat amb la presència del diputat de Cultura de la Diputació de València D. Francisco Teruel, qui s’ha encarregat de clausurar i d’anunciar la continuïtat per al pròxim curs. Quremos donar les gràcies a totes les persones col·laboradores i sobretot al nombrós públic assistent que ens ha acompanyat durant totes les sessions. Ens tornem a veure molt prompte!

Llegeix més

Taller d’ús de mòbil.

Les persones majors han incorporat tardanament a les seues vides les modernes tecnologies de la comunicació. Els Tallers d’ús de mòbils que venim desenvolupant en Aules València L’Eixample impartits per la professora Vanessa Hodel, tenen com a finalitat intentar reduir esta bretxa digital que patixen i que les posa en una situació de desavantatge i de desigualtat social. Contribuir al fet que tinguen un envelliment actiu és la nostra missió. Confiem que estiguen aprenent a integrar esta tecnologia de la informació en les seues pràctiques quotidianes tant de comunicació com d’accés a la informació i entreteniment.

Llegeix més

Taller Dimecres d’Art. 29 de Maig.

Ahir 29 de maig l’alumnat d’Aules Valéncia L’Eixample va poder gaudir d’un altre estupend Taller d’Art impartit per la professora Amparo Morató. Este Taller versava sobre l’Hagiografia o història de la vida dels sants. Estos Tallers estan sent una font de coneixements nous per a l’alumnat i un espai d’interacció fabulós.

Llegeix més

XVI Cicle de Cinema al MuVIM. 27 de Maig

Dilluns passat 27 de maig va tindre lloc al MuVIM la projecció de la pel·lícula de Craig Gillespie de 2007 Lars i una xica de veritat. Després de la projecció les persones assistents van poder gaudir d’una reflexió tal com es vaig fer durant tot el cicle de cinema.

Llegeix més

Visita per València. 20 de maig

Dilluns passat 20 de maig l’alumnat d’Aules València L’Eixample va estar visitant la València dels Borgia. Durant este fabulosos passeig, Amparo Morató els va mostrar la història, el llegat cultural i arquitectònic d’esta importantíssima família, prestant especial atenció al Palau de Benicarló i a l’Edifici de la Nau.

Llegeix més

Visita cultural per València. 16 de maig

Les alumnes d’Aules València L’Eixample han pogut gaudir al costat de Catalina Benito de l’exposició sobre Manuela Ballester en el Centre cultural la Nau. Catalina Benito els ha introduït en l’obra d’esta incansable artista. Esta exposició arreplega més de 300 obres i documents d’una artista molt prolífica.

Llegeix més

Viatge Alfàs del Pi y Altea

Este dissabte 11 de maig vam estar de viatge a Altea visitant el seu bell barri antic i gaudint dels seus bellíssims carrers, la seua història i les seues fabuloses vistes a la nostra benvolguda mar mediterrània. El meravellós sol alacantí ens va acompanyar durant tot el matí. També visitem les Ruïnes romanes d’Alfás del Pi.

Llegeix més

Taller dimecres d’art. 8 de maig

En esta ocasió l’alumnat d’Aules València L’Eixample té el plaer d’adquirir més coneixements de la mà de Catalina Benito. En esta ocasió el tema triat ha sigut l’Arquitectura industrial de València.

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂

Llegeix més

Conferència ” El toc de campanes”. 17 d’abril

El passat 17 d’abril, Marcos Buigues ens va donar una xarrada molt interessant sobre “El toc de campanes” a Espanya. Recentment esta tradició ha sigut reconeguda per la Unesco com a patrimoni de la humanitat. Durant segles, el toc de campanes ha servit com a mitjà d’expressió i comunicació a Espanya complint amb això una sèrie de funcions socials com ara l’intercanvi d’informació, la coordinació, la protecció i la cohesió social. Les diferents comunitats reconeixen els codis comunicatius que els diferents tocs van emetent contribuint així a estructurar la vida social. Un nodrit grup d’alumnes/as van poder gaudir en *Aules L’Eixample d’esta estupenda i enriquidora activitat complementària.

Llegeix més