Taller de ceràmica.

Un any més l’alumnat de l’assignatura de Ceràmica va participar en el taller de Raku que fan a final de curs. Gràcies a la disponibilitat d’una alumna, que molt amablement cedix el seu xalet, l’alumnat va poder posar en pràctica esta tècnica. El Raku és una tècnica ceràmica de baixa temperatura que usen els terrissaires japonesos, la peculiaritat dels quals és que es realitza a l’aire lliure. En traure els atuells del forn mentres estan roent l’esmalt patix una modificació. Durant el procés de cocció es priva a la ceràmica d’oxigen creant-se amb això una multitud de colors i una diversitat d’efectes, aconseguint com a resultat una peça única. Us deixem el vídeo del procés que van dur a terme els alumnes/as de la classe de Ceràmica.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art. 29 de maig

Dimecres que ve 29 de maig tenim programat en Aules València L’Eixample un nou Taller d’Art. En esta ocasió la professora Amparo Morató ens endinsarà en la Hagiografia o vida dels Sants. Una Hagiografia és un document biogràfic que se centra en la vida d’un sant/a. És un text que ens narra la història de la persona que ha sigut declarada santa. Us convidem a inscriure-us i poder gaudir dels coneixements que Amparo Morató ens oferisca.

Llegeix més

Jornades de Còmic a Aules. 22 de Maig

El pròxim dimecres 22 de maig tindrà lloc una xarrada del reconegut i guardonat dibuixant i il·lustrador Paco Roca al Centre Social el Grao. Paco Roca donarà una xarrada que portarà per títol “L’Abisme de l’Oblit”. El Centre Social el Grau és al carrer Jerónimo Monsoriu 19. Esta xarrada està oberta al públic en general. L’hora de la xarrada és a les 17.30. Podeu inscriure-us en Secretaria d’Aules.

Llegeix més

Visita per València. 20 de Maig

Dilluns que ve 20 de maig, tenim en Aules L’Eixample una visita per València guiada per Amparo Morató. Amparo ens portarà a fer una passejada per la València dels Borgia mentres ens explica la seua història i el seu llegat, prestant especial atenció al Palau de Benicarló i a l’Edifici de la Nau.

Llegeix més

Visita per València. 16 de maig

Dijous que ve 16 de maig tenim en Aules L’Eixample un Visita per València al costat de Catalina Benito. Catalina ens ha preparat la visita a L’Exposició sobre Manuela Ballester en el Centre Cultural de la Nau. La Universitat de València presenta una exposició en el Centre Cultural de la Nau que reunix més de 300 obres i documents d’una dona artista que va treballar incansablement en nombrosos vessants plàstics. Podeu inscriure-us e Secretaria de Aules L’Eixample.

Llegeix més

Talle dimecres d’Art. 8 de maig

El pròxim 8 de maig, dimecres, tindrem un nou Taller d’Art impartit per Catalina Benito. En esta ocasió Catalina Benito ens parlarà de L’arquitectura industrial valenciana. Ens farà un recorregut per la història d’esta mena d’arquitectura que encara que siga en essència funcional no per això ha de ser menys bella. Segur que Catalina ens endinsa en esta mena d’arquitectura.

Llegeix més

Curs Ús de Google. 26 d’abril

A partir del dia 26 d’abril i fins al 24 de maig en Aules l’Eixample tenim un Curs sobre l’Ús del Google amb el professor Juan Álvarez. En este curs aprendrem a usar la metodologia de gestió de tasques GTD. Esta metodologia permet organitzar les tasques que desitgem fer de manera ràpida, útil i eficaç.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art. 24 d’abril

El pròxim dia 24 d’abril tenim en Aules l’Eixample un nou Taller d’Art amb Catalina Benito. En esta ocasió el tema seleccionat és “L’alçament de València davant Napoleó”. En 1808 la població valenciana es va alçar en rebel·lió contra Napoleó. Catalina Benito ens comptarà amb detall este esdeveniment tan important en la nostra història.

Llegeix més

Visita Catalina Benito. 25 d’abril

Dijous que ve 25 d’abril tenim Vista per la Ciutat amb nostra volguda Catalina Benito, qui sempre ens oferix activitats interessantíssimes. En esta ocasió anirem a gaudir d’una exposició centrada en Manuela Ballester. “Pintar enfront de la mar” és el tema d’esta exposició. Amb motiu dels 30 anys que fa de la seua defunció, la Universitat de València ha pensat dedicar-li esta exposició atés que és una pintora amb una producció artística imprescindible per a la modernitat espanyola.

Llegeix més