Visita Catalina Benito. 25 d’abril

Dijous que ve 25 d’abril tenim Vista per la Ciutat amb nostra volguda Catalina Benito, qui sempre ens oferix activitats interessantíssimes. En esta ocasió anirem a gaudir d’una exposició centrada en Manuela Ballester. “Pintar enfront de la mar” és el tema d’esta exposició. Amb motiu dels 30 anys que fa de la seua defunció, la Universitat de València ha pensat dedicar-li esta exposició atés que és una pintora amb una producció artística imprescindible per a la modernitat espanyola.

Llegeix més

Viatge a Alfàs del Pi i Altea. 11 de maig

Com fem en anys anteriors en Aules L’Eixample, hem organitzat un viatge a Alfes del Pi i Altea per a l’11 de maig. Esta dos localitats alacantines destaquen per la seua incommensurable bellesa. Us animem a apuntar-vos perquè pugueu ser partícips d’un dia estupend gaudint dels paratges de la nostra costa alacantina. Podeu inscriure-us en Secretaria. El pagament és en el moment de la inscripció i en metàl·lic.

Llegeix més

Taller d’Art dimecres 17 d’abril

Dimecres que ve 17 d’abril tenim nou Taller d’art en Aules L’Eixample. Marcos Buigues ens parlarà en esta ocasió de “El toc de campanes com a patrimoni de la humanitat”. Podeu participar d’esta fabulosa activitat i amb això conéixer la història d’esta tradició.

Llegeix més

Exposiciò de pintura FEVATED

El pròxim 16 d’Abril a les 12.00 hores tindrà lloc a la Sala d’exposicions del Centre Social El Grau. la inauguració de l’exposició de l’obres presentades al X Concurs de pintura de la FEVATED. El tema d’esta exposició és “Els majors i el seu dia a dia”.

Llegeix més

Taula rodona al MuVIm.12 d’abril

El pròxim dia 12 d’abril tindrà lloc una taula redona en el MuVIM. El tema girarà entorn de l’obra de Vicente Gómez García. Participaran diferents ponents provinents de la Universitat, el periodisme i la gestió de Museus. Us animem a participar d’esta activitat tan artística.

Llegeix més

Tallers use del mòbil.

Com fem des de fa temps en Aules L’Eixample, realitzarem diversos tallers sobre l’ús del telèfon intel·ligent. Pensem que és una ferramenta cada vegada més utilitzada en nostra cotidianeidad i és necessari saber fer un bon ús d’ella. Amb esta finalitat continuem oferint formació al nostre alumnat per a minimitzar la bretxa digital. Estos Tallers es realitzaran els dimarts i dimecres de manera setmanal. És important saber que tenen nivells d’aprenentatge diferents segons el nivell del qual partisca l’alumnat. Tots aquells que desitgen apuntar-se han de fer-ho en Secretaria. També poden telefonar.

Llegeix més

Xarra Desafiaments i usos del mòbil. 10 d’abril

El pròxim 10 d’Abril tenim preparada una xarrada per a brindar al nostre alumnat les ferramentes necessàries perquè se senta còmode i segur durant el seu aprenentatge en l’ús del mòbil. Les pors són barreres que ens frenen i dificulten el nostre aprenentatge. Com la tecnologia ens oferix un potencial d’aprenentatge pensem que parlar dels desafiaments als quals ens enfrontem és una ferramenta pràctica i útil per a afrontar el nostre aprenentatge de manera positiva. Us animem a apuntar-vos.

Llegeix més

Taller Dimecres d’Art 27 març

El pròxim 27 de març tenim un nou Taller d’Art amb Amparo Morató. En esta ocasió el tema triat serà «Els patrimonis de la Unesco reconeguts a la Comunitat Valenciana». Esperem que gaudiu com sempre d’este Taller tan interessant.

Llegeix més

Projecció pel·lícula i debat 26 març

Des d’Aules L’Eixample us convidem a participar en una activitat molt cinèfila. El pròxim 26 de març es projectarà la pel·lícula “Els xicotets amors” a les 9.30 del matí als Cinemes Babel. Posteriorment tindrà lloc un debat a càrrec de la doctora en Comunicació per la Universitat de València Irene de Lucas Román. És necessari inscriure’s en Aules per a controlar l’aforament. El preu s’abonarà al Cinema. Són 5 euros i s’ha d’abonar just.

Llegeix més

Visita per València 7 de març

El pròxim dia 7 de març, dijous, tindrem una nova Visita cultural per València de la mà de Catalina Benito. En esta ocasió Catalina Benito ens endinsarà en el període de la II República per a conéixer els canvis i transformacions que van viure les dones en diferents àmbits vitals. Podeu inscriure-us en Secretaria d’Aules L’Eixample.

Llegeix més