Taller Monogràfic Catalina Benito 21 juny 2023

El pròxim 21 de juny Catalina Benito ens oferirà l’últim taller monogràfic del curs. En aquesta ocasió ens parlarà de la mar com a lloc de treball i espai d’oci en la vida del nostre volgut Joaquín Sorolla. Ningú ha aconseguit capturar com Sorolla la immensitat i intensitat de la mar. El moviment de les ones, les diferents textures de l’aigua, els matisos de color….són alguns dels aspectes sobre els quals Catalina Benito ens parlarà. Des d’Aules L’Eixample us convidem a participar d’aquesta activitat. El 21 de juny de 17 a 19.00 us esperem en Aules.

Llegeix més

Conferència Francisco Berjano 20 junio 2023: Història i Música de cine.

El pròxim 20 de juny tindrem el plaer de gaudir d’una estupenda activitat sobre la música al cinema. Francisco Berjano ens impartirà aquesta musical activitat que se centrarà en la història de les bandes sonares al cinema. Burt Bachrach i Henry Mancini són els dos compositors sobre els quals versarà l’activitat. Des d’Aules L’Eixample us convidem a participar la vesprada del 20 juny a les 17.30 d’aquesta fabulosa activitat. És temps de relaxar-se i gaudir d’aquesta dolça vetlada.

Llegeix més

Cicle Sorolla de Joan Costa.31 de maig 2023

El pròxim 31 de maig Joan Costa ens presentarà una nova conferència del cicle sobre Sorolla que està impartint. En aquesta ocasió ens parlarà de l’etapa del realisme social. En aquesta etapa Sorolla assumirà en les seues obres el compromís de reflectir la realitat des d’una perspectiva crítica. El seminari tindrà lloc el dimecres 31 de maig a les 18:00 hrs. Aquells alumnes/as que desitgen inscriure’s poden fer-ho en Secretaria d’Aules L’Eixample.

Llegeix més

Taller Monogràfic 24 maig 2023

El pròxim 24 de maig Catalina Benito ens presenta un nou Taller Monogràfic. En aquesta ocasió ens parlarà del “Poder, l’Art i el Mecenatge de la família Borja”. Els Borja van ser una de les famílies de major importància i fama al llarg de la història. Van ser coneguts pel següent lema: “dos Papes i un Sant”. En aquest nou Taller, Catalina Benito ens ensenyarà el llegat dels Borja en el patrimoni de la nostra ciutat i fora d’ella. El Taller s’impartirà com sempre en Aules L’Eixample de 17.00 a 19.00 hrs.

Llegeix més

Cicle de Cinema Intergeneracional.15 maig 2023

Aules L’Eixample València us presenta una nova pel·lícula que forma part del XV Cicle de Cinema Intergeneracional. El pròxim 15 de maig a les 17:00 hrs, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula titulada “L’artista anònim”. El director de cinema Häro llig ens presenta aquesta sorprenent pel·lícula. Olivi, un marxant d’art de 72 anys, veu arribar el final del seu negoci de compravenda d’art. Olivi porta una vida trista i apagada. La irrupció d’un quadre trastocarà la seua existència. En aquesta pel·lícula, la fragilitat humana i el poder de la gràcia són fonamentals.
La projecció tindrà lloc, com sempre, en la Sala d’Actes del Museu Valencià de la Il-lustració i la Modernitat, situat al carrer Quevedo, n.6. No és necessari inscriure’s en Secretaria d’Aules L’Eixample.

Llegeix més

Jornada de cinema 11 maig 2023

El pròxim dia 11 de maig tindrà lloc una Jornada de cinema organitzada per Aules l’Eixample València amb la col·laboració de València Film Office. El tema de la Jornada de cinema és “Rodar a València”. Pepa Jordá, responsable de València Film Office, i Patricia Picazo, productora i cap de localitzacions, participaran en aquesta Jornada de cinema. L’activitat es realitzarà en el Museu de Belles arts de València San Pius XIX, en la Sala d’Actes a les 10:30hrs. Aquelles alumnes/us que estigueu interessades/us a participar d’aquesta interessantíssima Jornada de cinema, podeu inscriure-us en Secretaria d’Aules L’Eixample.

Llegeix més

Cicle Sorolla de Joan Costa. 3 de maig 2023

El pròxim 3 de maig, Joan Costa ens oferirà un nou Cicle sobre “Sorolla”. Joan Costa és professor del Centre de Gandia de la Universitat de València, a més de pintor. El tema sobre el qual girarà aquest Cicle és “l’ensenyament artístic en els temps de Sorolla”. Des d’Aules estem fent un recorregut sobre diferents aspectes de la vida i obra del pintor valencià de la llum. Segur que Joan Costa ens aporta una perspectiva diferent amb la qual aprendre més sabers del nostre grandíssim pintor. Podeu inscriure´s a Secretaria del centre.

Llegeix més

Visita per València. 18 de maig 2023

El pròxim 18 de maig, Catalina Benito ens ha preparat una nova Visita per València. El tema triat per a aquesta Visita és conéixer la fabulosa col·lecció artística que té el Museu Marià de València. Aquest Museu disposa d’un llegat cultural i religiós molt important. A partir del s.XVII la producció artística del Museu adquireix el caràcter de col·lecció. Catalina Benito ens explicarà la història de la Verge dels Desemparats a través de les diferents peces d’art que alberga el Museu. Els/as alumnes/as que desitgen participar en aquesta activitat cultural poden inscriure’s en Secretaria d’Aules L’Eixample.

Llegeix més

Viatge a Culla i Catí. 13 Maig 2023

Des d’Aules l’Eixample València us proposem un estupende viatge a les localitats de Culla i Catí. El dia triat per a fer aquesta excursió es el 13 de maig. Els carrers i monuments d’aquests bells municipis daten del segles XII, XIV i XV. Farem una ruta estupenda en la qual gaudirem de llosc emblemàtics i carregats d’història. Tambè podrem gaudir de la seua estupenda i sabrossísima gastronomia. Es necessari abonar l’import (43 euros) en el moment de l’inscrpció.

Llegeix més