Taller de ceràmica.

Un any més l’alumnat de l’assignatura de Ceràmica va participar en el taller de Raku que fan a final de curs. Gràcies a la disponibilitat d’una alumna, que molt amablement cedix el seu xalet, l’alumnat va poder posar en pràctica esta tècnica. El Raku és una tècnica ceràmica de baixa temperatura que usen els terrissaires japonesos, la peculiaritat dels quals és que es realitza a l’aire lliure. En traure els atuells del forn mentres estan roent l’esmalt patix una modificació. Durant el procés de cocció es priva a la ceràmica d’oxigen creant-se amb això una multitud de colors i una diversitat d’efectes, aconseguint com a resultat una peça única. Us deixem el vídeo del procés que van dur a terme els alumnes/as de la classe de Ceràmica.

Llegeix més

Taller d’ús de mòbil.

Les persones majors han incorporat tardanament a les seues vides les modernes tecnologies de la comunicació. Els Tallers d’ús de mòbils que venim desenvolupant en Aules València L’Eixample impartits per la professora Vanessa Hodel, tenen com a finalitat intentar reduir esta bretxa digital que patixen i que les posa en una situació de desavantatge i de desigualtat social. Contribuir al fet que tinguen un envelliment actiu és la nostra missió. Confiem que estiguen aprenent a integrar esta tecnologia de la informació en les seues pràctiques quotidianes tant de comunicació com d’accés a la informació i entreteniment.

Llegeix més

Curs de formació professorat i col·laboradors d’Aules.

El passat dia 18 de gener vam tindre en Aules un curs de formació per a saber com actuar en cas d’emergència davant una possible aturada cardíaca i una ennuegada. Vam aprendre l’important que és saber fer la RCP (la reanimació cardiopulmona), com hem d’usar un desfibril·lador en cas d’emergència mèdica i com hem d’actuar davant un cas d’ennuegada usant la maniobra Heimlich. El curs va ser molt enriquidor i tots els participants vam poder comprovar-lo in situ. Us deixem una mostra de la nostra participació en este curs formatiu.

Llegeix més

En camí per a reduir la Bretxa Digital

Des d’Aules L’ Eixample donem suport a la formació en noves tecnologies per als nostres alumnes, ja que sabem l’important que és això en la nostra societat actual. Durant aquest any s’han realitzat els següent cursos relacionats amb aquesta temàtica:

  • Seminari d’informàtica ( del 14 de febrer a l’11 d’abril)
  • Ús del telèfon mòbil ( 4 i 11 abril)

Llegeix més