Taller dimecres d’Art. 28 de febrer

Ahir 28 de febrer, Amparo Morató va impartir el Taller d’Art «Les dones artistes en l’Art valencià». Les dones han lluitat al llarg de la història per a pertànyer al món de l’Art. Al fil d’esta temàtica, un nodrit grup d’alumnes/as va poder gaudir d’este meravellós Taller al costat d’Amparo Morató.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art 28 de febrer

Este pròxim dimecres 28 de febrer tenim en Aules L’Eixample un Taller d’Art en clau femenina. Amparo Morató ens oferix un Taller que gira entorn de «Les dones artistes en l’art valencià». Des d’Aules L’Eixample us convidem a participar d’esta fabulosa vesprada d’Art que de ben segur resultarà enriquidora.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art 21 febrer

Ahir, dimecres 21 de febrer un nodrit grup d’alumnes/as d’Aules L’Eixample van gaudir del Taller d’Art impartit per Catalina Benito. Catalina va fer un recorregut per una sèrie de biblioteques emblemàtiques que tenim a València i que són espais plens de cultura. Com sempre l’alumnat va poder gaudir d’este fabulós Taller que amb tanta manyaga conduïx Catalina Benito.

Llegeix més

Cicle Cinema el MuVIM. “Gattaca”19 febrer 2024

Ahir, 19 de febrer, 160 persones van poder gaudir d’una fabulosa sessió de cinema en el MuVIM on es va projectar la pel·lícula Gattaca. Després del visionat de la pel·lícula, les persones assistents van participar de la posterior reflexió que els professors Javier Bendicho i Prudencio Castella van dur a terme. Este XVI Cicle de Cinema gira entorn de les conseqüències de viure i conviure en el món que hem construït entre totes les persones. Les relacions socials, les soledats, els conflictes i la intel·ligència artificial són els diferents temes que s’estan abordant este curs.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art 21 febrer

Este dimecres 21 de febrer tenim en Aules L’Eixample un Taller d’Art nou amb Catalina Benito. En esta ocasió Catalina ens parlarà de Les Biblioteques històriques que tenim a València. Les biblioteques són una font primordial per al treball d’els/as investigadors/as al arreplegar-se en elles el llegat cultural històric que tan necessari és. Us animem a participar d’esta estupenda activitat.

Llegeix més

Taller dimecres d’art amb Amparo Morató. 14 de febrer.

Dimecres que ve 14 de febrer tenim nou Taller d’Art impartit per Amparo Morató. En esta ocasió el Taller girarà al voltant de “L’Art rupestre de l’Arc mediterrani”.  L’art rupestre del llevant espanyol és un element vertebrador de l’arc mediterrani. La regió cultural d’esta realitat cultural té no sols un gran interés paisatgístic sinó històric. Amparo Morató ens delectarà este dimecres 14 de febrer amb este prometedor i interessantíssim tema artístic i històric de tan alta rellevància cultural. Des d’Aules L’Eixample us animem a participar d’esta activitat. Podeu apuntar-vos en secretaria d’Aules.

Llegeix més

Visita per València 25 de gener

El passat dia 25 de gener un bell grup d’alumnes d’Aules L’Eixample van poder gaudir una vegada més de les meravelloses visites turístiques que Catalina Benito dissenya per València. Sempre és un plaer per als sentits viatjar per la nostra preciosa ciutat de la mà de Catalina Benito mentre compartim moments tan enriquidors.

Llegeix més

Conferència de José Luís Martín Quirós

El passat dia 17 de gener l’alumnat d’Aules L’Eixample va participar en la conferència sobre “Les sexualitats en la parella de la tercera edat” impartida pel psicòleg clínic José Luís Martí Quirós. El tema tractat va tindre un gran acolliment. Volem agrair-li a José Luís la temàtica triada per a esta ocasió, ja que este és un aspecte més de l’ésser humà que cal cuidar com a part de l’envelliment actiu.

Llegeix més

Pròximes dates dels Tallers d’Art

Us comuniquem les pròximes dates dels diferents Tallers d’Art que venim desenvolupant en Aules L’Eixample. El 14, 21 i 28 de febrer, i el 13 i 27 de març. Tant Amparo Morató com Catalina Benito ens delectaran amb els seus estupends Tallers d’Art. “L’Art rupestre de l’arc mediterrani (14 febrer”),” Les biblioteques històriques de València /21 febrer)”, “Les dones artistes en l’Art Valencià (28 febrer)”, “València ciutat conventual, canvis després de la desamortització (13 març)” i “Els patrimonis de la Unesco reconeguts en la Comunitat valenciana (27 març)”, són els temes sobre els quals aprendrem nous sabers que incrementaran el nostre bagatge cultural. Participar d’estes activitats sempre ens enriquix.

Llegeix més

Taller Dimercres d’Art amb Amparo Morató. 24 de gener.

Dimecres passat 24 de gener un nodrit grup d’alumnes i alumnes d’Aules L’Eixample van poder gaudir del Taller que va impartir Amparo Morató. Els nostres alumnes/as van poder apendre els nous coneixements que Amparo Morató els va oferir sobre els castells i les fortaleses a València. La vesprada va discórrer plaentment gràcies a esta fabulosa activitat.

Llegeix més