XVI Cicle de cinema El MuVIM.

Ha finalitzat el XVI Cicle de Cinema El MuVIM i les persones majors. Hem comptat amb la presència del diputat de Cultura de la Diputació de València D. Francisco Teruel, qui s’ha encarregat de clausurar i d’anunciar la continuïtat per al pròxim curs. Quremos donar les gràcies a totes les persones col·laboradores i sobretot al nombrós públic assistent que ens ha acompanyat durant totes les sessions. Ens tornem a veure molt prompte!

Llegeix més

Taller de ceràmica.

Un any més l’alumnat de l’assignatura de Ceràmica va participar en el taller de Raku que fan a final de curs. Gràcies a la disponibilitat d’una alumna, que molt amablement cedix el seu xalet, l’alumnat va poder posar en pràctica esta tècnica. El Raku és una tècnica ceràmica de baixa temperatura que usen els terrissaires japonesos, la peculiaritat dels quals és que es realitza a l’aire lliure. En traure els atuells del forn mentres estan roent l’esmalt patix una modificació. Durant el procés de cocció es priva a la ceràmica d’oxigen creant-se amb això una multitud de colors i una diversitat d’efectes, aconseguint com a resultat una peça única. Us deixem el vídeo del procés que van dur a terme els alumnes/as de la classe de Ceràmica.

Llegeix més

Taller d’ús de mòbil.

Les persones majors han incorporat tardanament a les seues vides les modernes tecnologies de la comunicació. Els Tallers d’ús de mòbils que venim desenvolupant en Aules València L’Eixample impartits per la professora Vanessa Hodel, tenen com a finalitat intentar reduir esta bretxa digital que patixen i que les posa en una situació de desavantatge i de desigualtat social. Contribuir al fet que tinguen un envelliment actiu és la nostra missió. Confiem que estiguen aprenent a integrar esta tecnologia de la informació en les seues pràctiques quotidianes tant de comunicació com d’accés a la informació i entreteniment.

Llegeix més

Taller Dimecres d’Art. 29 de Maig.

Ahir 29 de maig l’alumnat d’Aules Valéncia L’Eixample va poder gaudir d’un altre estupend Taller d’Art impartit per la professora Amparo Morató. Este Taller versava sobre l’Hagiografia o història de la vida dels sants. Estos Tallers estan sent una font de coneixements nous per a l’alumnat i un espai d’interacció fabulós.

Llegeix més

XVI Cicle de Cinema al MuVIM. 27 de Maig

Dilluns passat 27 de maig va tindre lloc al MuVIM la projecció de la pel·lícula de Craig Gillespie de 2007 Lars i una xica de veritat. Després de la projecció les persones assistents van poder gaudir d’una reflexió tal com es vaig fer durant tot el cicle de cinema.

Llegeix més

Taller dimecres d’Art. 29 de maig

Dimecres que ve 29 de maig tenim programat en Aules València L’Eixample un nou Taller d’Art. En esta ocasió la professora Amparo Morató ens endinsarà en la Hagiografia o vida dels Sants. Una Hagiografia és un document biogràfic que se centra en la vida d’un sant/a. És un text que ens narra la història de la persona que ha sigut declarada santa. Us convidem a inscriure-us i poder gaudir dels coneixements que Amparo Morató ens oferisca.

Llegeix més

Visita per València. 20 de maig

Dilluns passat 20 de maig l’alumnat d’Aules València L’Eixample va estar visitant la València dels Borgia. Durant este fabulosos passeig, Amparo Morató els va mostrar la història, el llegat cultural i arquitectònic d’esta importantíssima família, prestant especial atenció al Palau de Benicarló i a l’Edifici de la Nau.

Llegeix més

Visita cultural per València. 16 de maig

Les alumnes d’Aules València L’Eixample han pogut gaudir al costat de Catalina Benito de l’exposició sobre Manuela Ballester en el Centre cultural la Nau. Catalina Benito els ha introduït en l’obra d’esta incansable artista. Esta exposició arreplega més de 300 obres i documents d’una artista molt prolífica.

Llegeix més

Jornades de Còmic a Aules. 22 de Maig

El pròxim dimecres 22 de maig tindrà lloc una xarrada del reconegut i guardonat dibuixant i il·lustrador Paco Roca al Centre Social el Grao. Paco Roca donarà una xarrada que portarà per títol “L’Abisme de l’Oblit”. El Centre Social el Grau és al carrer Jerónimo Monsoriu 19. Esta xarrada està oberta al públic en general. L’hora de la xarrada és a les 17.30. Podeu inscriure-us en Secretaria d’Aules.

Llegeix més