Conferència sobre Sorolla de Joan Costa.

Durant els dies 3 i 31 de maig; 7 i 14 de juny, Joan Costa, professor del Centre de Gandia pertanyent a la Universitat de València, ens presenta un Cicle d’Història de l’Art Valencià centrat en l’art i el temps artístic durant el qual el nostre insigne i aclamat pintor, Don Joaquín Sorolla, va viure. Els aspectes de l’obra artística d’aquest gran pintor giraran entorn d’aquests temes: L’ensenyament artístic en el temps de Sorolla; Els estils artístics predominants en el temps de Sorolla; Sorolla i la seua obra I i, Sorolla i la seua obra II.
Els/as alumne/as interessats/as a participar d’aquesta activitat poden inscriure’s en Secretaria d’Aules L’Eixample València.

Llegeix més

Conferència de José Luís Martí (1 març 2023)

El passat 1 de març el psicòleg clínic i terapeuta de parella José Luís Martí Quirós, ens va oferir una estupenda Conferència sobre les vicissituds que travessen les parelles actuals. Va ser una activitat oberta i compartida amb les altres Aules 3ª Edat. Varem gaudir-la tots junts.

Llegeix més

Conferència

El pròxim dia 1 de març José Luis Martí Quirós, psicòleg clínic i terapeuta de parella, ens oferirà una Conferència sobre les vicissituds que travessen les parelles actuals. Segur que ens ofereix aprenentatges nous que milloren les nostres relacions de parella. La conferència tindrà lloc en Aules L’Eixample, situada al carrer Borriana 39, a les 17hrs.

Llegeix més

Taller Monogràfic

Ahir 8 de febrer, l’alumnat d’ Aules 3ª Edat València L’Eixample al costat del de les Aules de Patraix i el Grau, van poder gaudir del primer Taller Monogràfic impartit per Catalina Benito. En aquest Taller Catalina Benito ens ha delectat amb una visió sobre el patrimoni de la ciutat de València a través de les dones que li van donar vida.

Llegeix més

Conferències a les Aules L’Eixample

Des de les Aules de L’Eixample volem impulsar i donar una resposta a les inquietuds intel·lectuals dels nostres alumnes. Per això, es realitzen diversitat de conferències al llarg del curs, impartides per col·laboradors de prestigi. Aquestes són les conferències de les quines hem pogut gaudir des del mes de gener:

  • “Reordenar la ciutat de València” Joan Costa.
  • “La ciutat de València 1939-1975” Joan Costa.
  • “Mary Cassat feminisme i impressionisme (1844-1926)” Joan Costa.
  • “Tamara Lempicka i la pintura moderna” Joan Costa.
  • Conferència sobre la Violència de Gènere. José Luis Martín
  • “Grafología: No hi ha una escriptura igual. L’estudi de la Psicologia individual a través de la seua escriptura” D. Miguel García.

Llegeix més