Jornades de Còmic a Aules. 22 de Maig

El pròxim dimecres 22 de maig tindrà lloc una xarrada del reconegut i guardonat dibuixant i il·lustrador Paco Roca al Centre Social el Grao. Paco Roca donarà una xarrada que portarà per títol “L’Abisme de l’Oblit”. El Centre Social el Grau és al carrer Jerónimo Monsoriu 19. Esta xarrada està oberta al públic en general. L’hora de la xarrada és a les 17.30. Podeu inscriure-us en Secretaria d’Aules.

Llegeix més

Conferència ” El toc de campanes”. 17 d’abril

El passat 17 d’abril, Marcos Buigues ens va donar una xarrada molt interessant sobre “El toc de campanes” a Espanya. Recentment esta tradició ha sigut reconeguda per la Unesco com a patrimoni de la humanitat. Durant segles, el toc de campanes ha servit com a mitjà d’expressió i comunicació a Espanya complint amb això una sèrie de funcions socials com ara l’intercanvi d’informació, la coordinació, la protecció i la cohesió social. Les diferents comunitats reconeixen els codis comunicatius que els diferents tocs van emetent contribuint així a estructurar la vida social. Un nodrit grup d’alumnes/as van poder gaudir en *Aules L’Eixample d’esta estupenda i enriquidora activitat complementària.

Llegeix més

Conferència 17 de gener de José Luís Martí Quirós.

En Aules L’Eixample iniciem l’any nou amb una Conferència impartida pel Psicòleg clínic i Terapeuta de parella José Luís Martí Quirós. El pròxim dia 17 de gener, José Luís ens parlarà de «Les sexualitats en la parella en la tercera edat». La sexualitat sembla un tema tabú en el col·lectiu de persones de la tercera edat. En esta Conferència podrem desmuntar prejudicis sobre aquest tema. S’impartirà en Aules l’Eixample a les 17.00 *hrs. Podeu inscriure-us en Secretaria.

Llegeix més

Conferència de Joan Costa 25 d’Octubre 2023

El dimecres 25 d’Octubre vam tindre a Aules L’Eixample una extraordinària Conferència a càrrec de Joan Costa. L’alumnat que va participar d’esta enriquidora Conferència va poder gaudir dels coneixements aportats per Joan Costa sobre l’Evolució històrica de l’Obra de Sorolla. Des d’Aules L’Eixample us animem a participar d’estes activitats complementàries que tan bons moments ens proporcionen.

Llegeix més

Conferència sobre Sorolla de Joan Costa.

Durant els dies 3 i 31 de maig; 7 i 14 de juny, Joan Costa, professor del Centre de Gandia pertanyent a la Universitat de València, ens presenta un Cicle d’Història de l’Art Valencià centrat en l’art i el temps artístic durant el qual el nostre insigne i aclamat pintor, Don Joaquín Sorolla, va viure. Els aspectes de l’obra artística d’aquest gran pintor giraran entorn d’aquests temes: L’ensenyament artístic en el temps de Sorolla; Els estils artístics predominants en el temps de Sorolla; Sorolla i la seua obra I i, Sorolla i la seua obra II.
Els/as alumne/as interessats/as a participar d’aquesta activitat poden inscriure’s en Secretaria d’Aules L’Eixample València.

Llegeix més

Conferència de José Luís Martí (1 març 2023)

El passat 1 de març el psicòleg clínic i terapeuta de parella José Luís Martí Quirós, ens va oferir una estupenda Conferència sobre les vicissituds que travessen les parelles actuals. Va ser una activitat oberta i compartida amb les altres Aules 3ª Edat. Varem gaudir-la tots junts.

Llegeix més

Conferència

El pròxim dia 1 de març José Luis Martí Quirós, psicòleg clínic i terapeuta de parella, ens oferirà una Conferència sobre les vicissituds que travessen les parelles actuals. Segur que ens ofereix aprenentatges nous que milloren les nostres relacions de parella. La conferència tindrà lloc en Aules L’Eixample, situada al carrer Borriana 39, a les 17hrs.

Llegeix més

Taller Monogràfic

Ahir 8 de febrer, l’alumnat d’ Aules 3ª Edat València L’Eixample al costat del de les Aules de Patraix i el Grau, van poder gaudir del primer Taller Monogràfic impartit per Catalina Benito. En aquest Taller Catalina Benito ens ha delectat amb una visió sobre el patrimoni de la ciutat de València a través de les dones que li van donar vida.

Llegeix més