Seminari Smartphone de Juan Álvarez

Juan Álvarez continua amb el seu Seminari Smartphone. En aquesta ocasió el seminari se centrarà en l’ús bàsic de Google i les xarxes socials. Són aspectes de moltíssima actualitat. Aprendre com usar-los suposa un aprenentatge molt útil. El Seminari s’imparteix en Aules L’Eixample. És gratuït i podrem gaudir d’aquesta activitat els dies 21 i 28 d’abril; 5 i 12 de maig de 17.00 a 18.30. Les persones interessades poden inscriure’s en Secretaria de’Aules.

Llegeix més

Seminari sobre Sorolla de Juan Ignacio Palanca

Aules 3ª Edat València L’Eixample presenta un nou Seminari impartit per Juan Ignacio Palanca. Aquest Seminari girarà entorn de l’època del meravellós i internacional pintor valencià de la llum don Joaquín Sorolla. Juan Ignacio Palanca ens endinsarà tant en la biografia i l’obra del pintor com en l’evolució urbanística de la ciutat de València en aqueix moment històric. El Seminari està previst per als dies 18 d’abril; 2,16 i 30 de maig. Les places estan limitades i el Seminari és gratuït. S’impartirà en l’IES Sant Vicent Ferrer de 18:00 a 19:30. Les persones interessades han d’inscriure’s en Secretaria d’Aules.

Llegeix més

Cinema Intergeneracional 3 d’abril 2023

El pròxim dia 3 d’abril podrem gaudir d’una altra estupenda vesprada de Cinema Intergeneracional en la Sala d’Actes del Museu Valencià de la Il-lustració i la Modernitat, situat al carrer Quevedo, 6. En aquesta ocasió la pel-lícula que es proyectarà es titula “Un de nosaltres”. Després del tràgic accidente del seu fill, un Sheriff jubilat de l’Oest americà (Kevin Costner) i la seua dona Margaret (Diane Lane), s’embarcarán en un viatge que girarà entorn dels vincles familiars i a la necessitat de sacrifici personal. Des d’Aules L’Eixample València us animem a gaudir d’aquesta fabulosa activitat (l’aforament està limitat a 120 persones).

Llegeix més

Visita Catalina Benito

Una vegada més Catalina Benito ens convida a realitzar un estupend passeig cultural per la ciutat de València. El pròxim dia 9 de març, farem una visita a la relíquia del Sant Calze de València. El sant Calze és una antiquíssima relíquia que es custodia en la meravellosa Catedral de València des de 1437. El propòsit d’aquesta visita és conéixer la història, la llegenda, els estudis científics, arqueològics i documentals d’una de les relíquies més venerades de la cristiandat. Aquesta visita té un aforament limitat de 15 persones. Aquelles persones que estiguen interessades en la visita, poden inscriure’s en Secretària del Centre.

Llegeix més

Taller Monogràfic

El pròxim 8 de març, Catalina Benito ens oferirà un nou Taller monogràfic. En aquesta ocasió el tema triat són les festes i tradicions de València. València compta amb una sèrie de barris històrics amb determinades peculiaritats, gràcies a les quals alguns barris de la ciutat encara mantenen la seua identitat i personalitat pròpia. Aquestes festivitats i tradicions han revitalitzat alguns barris de la Ciutat Vella amb la finalitat de que coneguen la seua història. Aquelles alumnes que desitgen assistir a aquest taller poden inscriure`s en secretaria del centre.

Llegeix més

Tallers monogràfics

El proper 22 de febrer, Catalina Benito ens proposa un altre magnífic Taller. En aquesta ocasió la temática del Taller es “Mites i llegendes en el Patrimoni de la València medieval”. El coneixement d’aquests Mites i llegendes ens permet endinsar-nos en la història de la nostra ciutat des d’una altra perspectiva, el de les creences i costums populars, arrelades en les nostres tradicions.

Llegeix més

Visita per València (16 febrer 2023)

El proper 16 de febrer tenim en Aules 3ª Edat València L’Eixample una altra estupenda visita per València, al costat de Catalina Benito. En aquesta ocasió, Catalina Benito ens portarà a conèixer “La València de L’Exposició de 1909”. Aquets any va ser molt significatiu per a València, ja que va mostrar el potencial de la ciutat de València al món en diferents aspectes. Per a participar d’aquesta activitat és necessari inscriure’s en Secretària del Centre.

Llegeix més

Tallers Monogràfics (febrer 2023)

El pròxim 8 de febrer Catalina Benito donarà inici al primer Taller Monogràfic d’aquest curs 2023. Durant un total de 7 Tallers, Catalina Benito ens endinsarà, amb els seus coneixements, en la història de València i les seues tradicions. El Taller del dia 8 de febrer porta per títol Patrimoni en femení: reines i plebees de la nostra història. Dones que van fer història i van tindre un paper destacat a la nostra ciutat. El Taller tindrà lloc en Aules 3ª Edat València L’Eixample situada al carrer Borriana 39.

Llegeix més

Viatge a Novelda – 25 febrer 2023

El pròxim 25 de febrer, Aules 3ª Edat València L’Eixample té previst realitzar un viatge a la localitat de Novelda. En aquesta ciutat va sorgir a la fi del segle XIX una certa classe burgesa que va possibilitar la introducció de l’estil modernista. Aquest fet li ha permés la distinció d’estar en la Ruta Modernista d’Europa. Des de Aules 3ª Edat València L’Eixample us convidem a participar d’aquest estupend viatge.

Llegeix més

Seminari Sarsuela

Durant quatre sessions l´alumnat d´Aules de la 3ª Edat Valéncia L´Eixample, podrá gaudir del fabulós Seminari de Sarsuela. En ell, ens parlaran dels següents directors de Sarsuela: Ataulfo Argente, Enrique García Asensio, Cristóbal Soler i Rafael Frunhbeck de Burgos. Aquelles persones que desitgen assistir poden inscriure´s en Secretaria del Centre.

Llegeix més