Visites Culturals

Des de l’inici d’aquest curs ja hem pogut gaudir de dues visites culturals, de la mà de Catalina Benito. Una d’elles va ser el passat 27 d’octubre, vam visitar el Museu de ceràmica de València, situat en el Palau del Marqués de dues aigües.Així mateix, el passat 10 de novembre vam visitar l’Exposició de Mariano Benlliure, inaugurada el 9 de setembre com a Homenatge pel 75 aniversari de la seua mort.

Llegeix més

Inauguració Curs 2022-2023

Divendres passat 4 de Novembre va tindre lloc la inauguració oficial del curs 2022-23 de les Aules de la Tercera Edat de la Comunitat Valenciana al Monestir Sant Miquel dels Reis.
Un acte molt emotiu després de tant de temps sense tindre l’oportunitat de reunir-nos.
Més de 350 persones varem gaudir de l’acte i de les interpretacions musicals de l’orquestra de la Ribera.

Llegeix més

En camí per a reduir la Bretxa Digital

Des d’Aules L’ Eixample donem suport a la formació en noves tecnologies per als nostres alumnes, ja que sabem l’important que és això en la nostra societat actual. Durant aquest any s’han realitzat els següent cursos relacionats amb aquesta temàtica:

  • Seminari d’informàtica ( del 14 de febrer a l’11 d’abril)
  • Ús del telèfon mòbil ( 4 i 11 abril)

Llegeix més

Pròxima Eixida cultural per la nostra ciutat

Dimarts 31 de Maig podrem gaudir d’una eixida cultural per a conéixer la València Jueva, de la mà de Catalina Benito Mulet. Amb ella ja hem tingut la sort de conéixer la nostra ciutat des de diverses perspectives i a través de diferents èpoques artístiques. Aquest curs que ja està finalitzant, hem visitat la València Gòtica, les Muralla Àrabs, la València Neoclàssica o la València Renaixentista, entre altres.

Llegeix més